tirsdag 18. januar 2011

Soppsaus!

Ikkje det beste bildet, men smaken er i alle fall kjempegod!

Vi har prøvd denne et par ganger til diverse kjøttretter og synes den er kjempegod. Etter å ha stekt kjøttet har man i en klatt smør og steker 1 løk, 2 fedd hvitløk og ett par sjampinjonger som man har kuttet opp i små biter ( hvitløken kjøres gjennom pressa). Når det har fått stekt seg litt har man oppi 3 dl kyllingbuljong og lar det koke til ca halvparten av vesken er borte. Så tar man oppi ca 2 dl kremfløte (dette byttet vi ut med litt ekstra lett-melk og creme fraiche som ble like godt) og lar det koke en stund til. Så har man oppi maisenna-blanding (1 ts maisenna rørt ut i 1 ss kaldt vann) og lar det koke til sausen har tyknet litt. Enjoy! :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar