tirsdag 18. januar 2011

Thaikyllingsoppa

Bidrag nr. 2 fra Karin :o)


  • 2 medelstora röda paprikor
  • 20 cm purre (el. 10 cm purre & 10 cm vårlök)
  • 2-3 Kyllingfiléer
  • 12-14 dl Vatten ( jag byter ut 2-3 dl mot kokosmjölk)
  • 2 hönsbuljongterningar
  • Cayennepepper
  • salt
  • svartpepper
  • ev. 80 g äggnudlar
Strimla paprika & purre. Skär kyllingen i små bitar. Stek i gryta och krydda. Häll på vatten och tillsätt buljongen. koka ca 5 minuter. tillsätt ev. nudlar och koka till nudlarna är mjuka. Servera med gott bröd. NB! Smaka dig fram till riktigt mängd med kokosmjölk, efter din egen smak. Nudlar kan ev. bytas ut med annan pasta eller tas bort helt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar